Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 600 γρ. περίπου φιλέτα άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 – 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι ξεφυλλισμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 6 – 8 φιλέτα φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι (αν προτιμάτε κατεψυγμένο το αφήνετε να ξεπαγώσει), 2 λεμόνια, το χυμό, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, πιπέρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο άσπρου ψαριού (πέρκα ή μπακαλιάρος), σύνολο 700-750 γρ. περίπου, 8 πράσα, ½-1 καυτερή πιπερίτσα τσίλι, ξεσποριασμένη και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα (πέρκα ή λαβράκι ή παγκάσιους ή άλλα μάλλον χοντρά φιλέτα), σύνολο 700-800 γρ.,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com