Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 171 συνταγές
1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μπακαλιάρο Χυμό από 3-4 λεμόνια 2 ποτήρια ελαιόλαδο Λίγο άνηθο Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο Ρίγανη Λίγο αλάτι 200 γρ. λευκό κρασί Λίγο κορν φλάουρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 450 γρ. πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 4-5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800 γρ. μπακαλιάρος 4 σκελίδες σκόρδου 1/2 ποτήρι πουρές ντομάτας λάδι αλάτι Κόβετε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ μέσα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύκολο, πολύ νόστιμο, υγιεινό και παραδοσιακό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 8 κομμάτια μπακαλιάρος παστός τον οποίο έχουμε ξαρμυρίσει 8-10 μέτριες πατάτες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες 500[...]
Πηγή: sidagi.grΟλόφρεσκα τα μπακαλιαράκια, χρυσαφένια και τραγανή η κρούστα, λαχταριστό το φαγάκι! Διαλέγουμε φρέσκα μπακαλιαράκια μετρίου μεγέθους. Καθαρίζουμε καλά τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr300 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου 100 γρ. πράσινη φάβα Σαντορίνης 50 γρ. λιαστή ντομάτα 50 γρ. κάπαρη 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Πλένουμε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μπακαλιάρο Χυμό από 3-4 λεμόνια 2 ποτήρια ελαιόλαδο Λίγο άνηθο Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο Ρίγανη Λίγο αλάτι 200 γρ. λευκό κρασί Λίγο κορν φλάουρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολύ γρήγορη συνταγή, νηστίσιμη, με λίγα λιπαρά. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα. 1 ή 2 κρεμμύδια ανάλογα με το μέγεθος και τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami