Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Απλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το μπακαλιάρο 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό Νερό παγωμένο Αλεύρι Σπορέλαιο Για το κουρκούτι 330 ml μπύρα 500 γρ. αλεύρι 2[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 φύλλο μπακαλιάρου (παστού με το κόκαλο, κομμένο σε μερίδες και ξαρμυρισμένο για 48 ώρες σε λεκάνη με νερό καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: Για το μπακαλιάρο: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 ½ κιλό) (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤραγανός με το υπέροχο κουρκούτι !!! Εξαφανίζετε αμέσως !!! Μερίδες: 6 Υλικά 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο [στην συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποίησα 2 κομμάτια μόνο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤραγανός με το υπέροχο κουρκούτι !!! Εξαφανίζετε αμέσως !!! Μερίδες: 6 Υλικά 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο [στην συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποίησα 2 κομμάτια μόνο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Χρόνια πολλά σε όλους εορτάζοντες και μη. Χρόνια πολλά και για την εθνική μας επέτειο. Ο πατροπαράδοτος πλέον μπακαλιάρος είναι στο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜου αρέσει ο μπακαλιάρος! Ο όμορφα τηγανισμένος μπακαλιάρος, με τραγανή εξωτερική κρούστα και από μέσα αφράτος, ζουμερός και μαλακός! Έναν τέτοιο θα σας[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: 2 φιλέτα μπακαλιάρου 100 γραμ. αλεύρι 100 γραμ. corn flour 250 ml μπύρα λίγο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο σπορέλαιο Αφού ξαλμυρίσουμε τα φιλέτα με τον γνωστό[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο 1 ποτήρι μπύρα 1 ποτήρι αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: cooklos.grΜου αρέσει ο μπακαλιάρος! Ο όμορφα τηγανισμένος μπακαλιάρος, με τραγανή εξωτερική κρούστα και από μέσα αφράτος, ζουμερός και μαλακός! Έναν τέτοιο θα σας[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους και μη. 25 Μαρτίου χθες και το έθιμο προστάζει μπακαλιάρο. Για[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟλόφρεσκα τα μπακαλιαράκια, χρυσαφένια και τραγανή η κρούστα, λαχταριστό το φαγάκι! Διαλέγουμε φρέσκα μπακαλιαράκια μετρίου μεγέθους. Καθαρίζουμε καλά τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια τον μπακαλιάρο 2 κιλά μπακαλιάρο υγράλατο φιλέτο 200 γρ. αλεύρι σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Για το κουρκούτι 0.5 λίτρο νερό χλιαρό 1 μικρό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr