Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 169 συνταγές
Εύκολο, πολύ νόστιμο, υγιεινό και παραδοσιακό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 8 κομμάτια μπακαλιάρος παστός τον οποίο έχουμε ξαρμυρίσει 8-10 μέτριες πατάτες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το μπακαλιάρο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κούπα νερο το πολύ 8 φιλετάκια μπακαλιάρου Για τη σος χυμός από[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 4 φιλέτα ξαλμυρισμένου παστού μπακαλιάρου (περ. 1 κ.) 1 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη 1 κ.γ καστανή ζάχαρη λίγο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολύ γρήγορη συνταγή, νηστίσιμη, με λίγα λιπαρά. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα ή ξαλμυρισμένα. 1 ή 2 κρεμμύδια ανάλογα με το μέγεθος και τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζάνι ρύζι 250 γρ. καπνιστό μπακαλιάρο 30 γρ. βούτυρο 15 γρ. σκόνη κάρυ αλάτι και πιπέρι 2 χτυπημένα αυγά 2 κ.σ. κομμένο μαϊντανό 2 κ.σ. φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800 γρ. μπακαλιάρος 4 σκελίδες σκόρδου 1/2 ποτήρι πουρές ντομάτας λάδι αλάτι Κόβετε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ μέσα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣήμερα θα σας κεράσω ένα μεζεδάκι που ανήκει στις γευστικές μου αναμνήσεις. Το ετοίμαζε η αγαπημένη μου Μανιάτισσα γιαγιούλα, κάθε φορά που είχαμε μπακαλιάρο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr