Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Για τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για το σιρόπι 495 γρ. νερό 675 γρ. ζάχαρη 1 στικ κανέλας φλούδες από μισό πορτοκάλι Υλικά για το κατα ίφι 125 γρ. καρύδια 125 γρ. φυστίκια Αιγίνης 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΤο κλασσικό γλυκό με την ωραία γεύση ,σερβιρισμένο με σαντιγύ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Γλυκά ταψιού Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr27 ολοκληρα χρονια φτιαχνω αυτη την συνταγη, τα χρονια εχουν περασει, η γευση και η αξια του ομως ποτε. Συστατικά φυλλο κρουστας - 1 κιλο κατα προτιμηση απο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr1/2 κ. φύλλο καταΪφι 1 1/2 φλ. βούτυρο λιωμένο 2 φλ. χοντροκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κ. κανέλα Σιρόπι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα (χωρίς τη φλούδα) 80 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) 4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 1 κ.γ. μείγμα για γλυκά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία δικιά μου καταπληκτική πρωτότυπη συνταγή. Υλικά: 1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά 600 γρμ. καταΐφι 200 γρμ. ξερά βερίκοκα 200 γρμ. ξερά δαμάσκηνα 200 γρμ. ξερά σύκα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για το Κανταΐφι 1 συσκευασία Καταΐφι ΚΑΝΑΚΙ 150 γρ. καρύδια 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. γαρίφαλο 400 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑνατολίτικη λιχουδιά η οποία φτιάχνεται είτε με καρύδια, είτε με αμύγδαλα, είτε με φιστίκια Αιγίνης. Τι χρειαζόμαστε: 450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟδηγίεςΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με την ζάχαρη και την λεμονόκουπα που στύψαμε τον χυμό λεμονιού κι αφήνουμε να βράσουν... 1 από 12 ΕΠΟΜΕΝΗ[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Νερό 6 ποτήρια Ζάχαρη 1.600 γρ Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Λικερ Cointreau 2 κουταλιές της σούπας Καταϊφι 800 γρ καλά ξεφτισμένο Βούτυρο[...]
Πηγή: chefoulis.gr27 ολοκληρα χρονια φτιαχνω αυτη την συνταγη, τα χρονια εχουν περασει, η γευση και η αξια του ομως ποτε. ΥΛΙΚΑ (95 κομματια περιπου) 1 κιλο φυλλο κρουστας κατα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια 6-8 άτομα φυστίκι Αίγινας, ψιλοκομμένο 1/2 κιλό φράουλες, για το στόλισμα 250 γραμμάρια καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο, λιωμένο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα Για τη βάση 1/2 πακέτο φύλλο καταΐφι 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλο χοντροκομμένο 100 γραμμάρια βούτυρο Για το σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη 1+1/2 κούπα[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο καταΐφι μισό κιλό ανθότυρο 2 κουταλιές σούπας μέλι ή ζάχαρη 250 γραμμ. βούτυρο φρέσκο Για το σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 1,5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr