Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μελιτζάνα φλάσκα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά : 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μελιτζάνα φλάσκα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΤην συνταγή την είχα δει στην τηλεόραση αλλά δεν θυμάμαι που. Είναι πλέον μια απ τις αγαπημένες μου και πραγματικά είναι πεντανόστιμη και οικονομική! Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι ένα γιουβέτσι διαφορετικό από το συνηθισμένο που όλοι κάνουμε. Θα σας αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 1/2 φλ. λευκό[...]
Πηγή: argiro.grΤο γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω σχεδόν πάντα όταν έχω καλεσμένους[...]
Πηγή: caruso.grΈνα πραγματικά γευστικό και ιδιαίτερο πιάτο που θα κάνει όλους να πουν «γεια στα χέρια σου»! Αποτελείται από πολύ απλά υλικά, που σημαίνει ότι είναι[...]
Πηγή: omanoclock.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΈνα πραγματικά γευστικό και ιδιαίτερο πιάτο που θα κάνει όλους να πουν «γεια στα χέρια σου»! Αποτελείται από πολύ απλά υλικά, που σημαίνει ότι είναι[...]
Πηγή: omanoclock.gr