Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Υλικά: Για τη γέμιση: 2 κιλά άπαχο κρέας (1 κιλό μοσχάρι και 1 κιλό χοιρινό) ½ κιλό ρύζι νυχάκι 2 ντομάτες 2,5 κ.σ. πελτέ 1 αυγό 250 γρ. κεφαλίσιο[...]
Πηγή: greekcook.gr2 φύλλα σφολιάτας ή ζύμη κουρού 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή μισό μισό 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 πράσο μέτριο 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους χωρίς την φλούδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ένα ταψί του φούρνου 600 γραμ ζύμη για χωριάτικο φύλλο Για τη γέμιση 650 γραμ κιμά μοσχαρίσιο 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1 κρασοπότηρο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα είναι η πιο νόστιμη που έχω φάει ποτέ. Παραδοσιακή Κεφαλονίτικη συνταγή της γιαγιάς και ακόμα πιο πίσω, που πραγματικά αξίζει να[...]
Πηγή: omanoclock.grΗ Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 700 γρ μοσχαρίσιο κιμά από ελιά 5 φέτες μπέικον 2 μεγαλα κρεμμυδια 3[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΧρόνος Προετοιμασίας: 60-70 λεπτά Xρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά Υλικά για 12 κομμάτια: 2 φύλλα σφολιάτας 500 γρ. χοιρινό κρέας σε μέτρια καρεδάκια 500 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ κρεατόπιτα είναι παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο φαγητό . Φτιάχνεται με τράγιο , μοσχάρι , χοιρινό ή ανάμικτο . Εγώ προτιμώ το χοιρινό γιατί την κάνει γλυκιά και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (Για 6 άτοµα) 600γρ. ζύµη για χωριάτικο φύλλο (συσκευασία µε 2 ορθογώνια φύλλα). Για τη γέµιση 650γρ. µοσχαρίσιο κιµά, 2 µέτρια κρεµµύδια τριµµένα στη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚρεατόπιτα Κεφαλλονίτικη της κυρίας Μαρίνας. Εκπληκτική γεύση, ενός πλήρες γεύματος με κρέας, ζύμη και πολλά μπαχαρικά που ειλικρινά θα θέλετε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Είχαμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε πρώτη μέρα του χρόνου η γιαγιά μου έφτιαχνε την κρεατόπιτα με το φλουρί. Αυτό είναι ένα έθιμο που υπάρχει κυρίως στη[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) 2 κιλά κατσικίσιο κρέας (από μπούτι) κομμένο σε μικρά κομματάκια 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 ώριμες[...]
Πηγή: cooklos.grΕορταστική (και όχι μόνο) και θεϊκή η συγκεκριμένη πίτα, που τη λατρεύουμε οικογενειακώς και συνήθως μας περιμένει αχνιστή-αχνιστή όταν αριβάρουμε όλοι μαζί[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ κρεατότουρτα αυτή ήταν και είναι το απαραίτητο φαγητό της ημέρας του Πάσχα στην πόλη των Χανίων και στα κοντινά χωριά. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύµη ½[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘα σας περιγράψω και μια άλλη εκδοχή της κρεατόπιτας που έχει τις ρίζες της στην Βόρεια Ήπειρο. Δεν βρήκα κανέναν μέχρι τώρα, από όσους την έχουν δοκιμάσει, να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦοβερή κρετόπιτα με τραγανό φύλλο και χωρίς υπερβολές στο ρύζι. Τι χρειαζόμαστε: 900 γρ. μοσχάρι σε πολύ μικρούς κύβους 400 γρ. χοιρινό σε πολύ μικρούς κύβους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr