Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια σαλτσα δικης μου εμπνευσης για πιτσες και μακαροναδες. Τι χρειαζόμαστε: 3-4 τριμμενες ντοματες 1 μεγαλη σκελιδα σκορδο ή 2 μικρες 1 κοφτο κ.γ. βασιλικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη κόκκινη σάλτσα βασιλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακαρονάδες, πίτσες, σάντουιτς και σαν βάση για σάλτσες με λουκάνικο και τόνο. Αντικαθιστά τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζάνι σόγια σος 5 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1 τζίντζερ κοπανισμένο 2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες 2 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Κιμάς 600 γρ Μπέικον 100 γρ ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Καρότα 2 τεμ ψιλοκομμένα Σέλερι 2 κλωνάρια ψιλοκομμένα Σκόρδο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: chefoulis.grΦτιάξτε σπιτική σάλτσα για την πίτσα σας με την συνταγή του Περικλή Κοσκινά. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : Για περίπου 170 ml Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολύ νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσει τα λουκάνικα ή τα ψητά μας. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: 2 κονσέρβες μανιτάρια 1/4 μπέικον σε φέτες 2 κουτάκια κρέμα γάλακτος (200ml) 1 σκελίδα σκόρδο μαϊντανό 1 φλ. του καφέ κονιάκ πιπέρι αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3/4 φλιτζανιού άπαχο Γιαούρτι 1/3 φλιτζανιού φρέσκα ψιλοκομμένα Φύλλα κορίανδρου 1 κουταλιά Χυμός λεμονιού 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr