Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε[...]
Πηγή: greekcook.gr60γρ. βούτυρο 80γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί ( κεφαλοτύρι , γραβιέρα ή παρμεζάνα) 1 αυγό 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι Σε κατσαρόλα[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 κ. σούπας βούτυρο 6 κ. σούπας αλεύρι 2 φλ. τσαγιού ζωμός κρέατος μαϊντανός σέλινο φύλλο δάφνης θυμάρι 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 150 ml κόκκινο ξηρό κρασί 1100 ml ζεστό ζωμό γαλοπούλας ή κοτόπουλου (από το ταψί που ψήθηκε η γαλοπούλα) 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: 2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο χυμός από 2 λεμόνια 2 κρόκοι αυγών Εκτέλεση: Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Βάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1 κλαράκι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΩραιότατη και γευστική η συνταγή για τη μπεσαμέλ μου! Τα βασικά συστατικά της μπεσαμέλ είναι βούτυρο, αλεύρι και γάλα, και από εκεί και πέρα την αρωματίζετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: 300 γρ. γάλα 1 δαφνόφυλλο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. αλεύρι 75 γρ. κίτρινο τυρί 1 κ.σ. παρμεζάνα λίγο μοσχοκάρυδο (στη[...]
Πηγή: greekcook.gr3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Παίρνετε από το ταψί το λίπος και το βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook50 γρ. φρέσκο βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μήλο ξυσμένο στον τρίφτη κρεμμυδιών 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας κάρυ 1/2 ποτήρι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπίθανη σάλτσα για τα κολοκυθάκια μας ή τους ντολμάδες μας ή όπου αλλού μας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 κούπες ζωμό από το φαγητό μας 2 κ.σ. βούτυρο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλυτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Παίρνετε από το ταψί[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1/2 φλυτζ. τσαγιού βούτυρο 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 φλυτζ. τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Τρόπος παρασκευής Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο δεντρολιβανο 1 φλυτζάνι του καφέ ξύδι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ελάχιστη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι αλάτι - πιπέρ[...]
Πηγή: greekmasa.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr