κεικ με μαυρη ζαχαρη παρλιαρος | ζυμη για ταρτα χωρις βουτυρο | λουκανικα κατσαρολα | σοκολατα ροφημα συνταγη παρλιαρος | γλάσο πορτοκάλι | ψαρονεφρι αλα κρεμ με μουσταρδα | γαλακτομπουρεκο σφολιατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσα χωρις μαραθος φυστικι σουσαμι

Βρέθηκαν 33 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΟΛΙ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΛΑΣΙΚΗ)

5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Οι σάλτσες πέστο και οι συνταγές τους

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

ΣΑΛΤΣΑ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
Σάλτσα τόνου (Salsa tonnata) για κρύα κρέατα[...]

160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σάλτσα Βουτύρου!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά: 50γρ. λιπαρή ουσία 50γρ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού νερό 300 γρ. βούτυρο καλής ποιότητας βούτυρο 4 κρόκοι αυγών 2 κ.σ.[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr
Σάλτσα κοκτέιλ (cockteil)

Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ)  //  SALSA AIOLI

ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ)  ♦♦  SALSA AIOLI

ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ)  ♦♦  SALSA AIOLI

ΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σάλτσα βιεννουά

Για 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σάλτσα μαγιονέζα

Μία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Σάλτσα μάραθου

Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για ένα φλυτζάνι[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Σάλτσα Hollandaise

Σάλτσα Hollandaise Είναι μια σάλτσα που μας αρέσει πολύ, μπορούμε να την τροποποιούμε εύκολα ανάλογα με τα πιάτα που σερβίρουμε κάθε φορά. Οι πιο συνηθισμένοι[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Σάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ)

Σάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Σάλτσα Ολλανδέζ (Hollandaize)

Υλικά Βούτυρο 160 γρ Αυγά 3 (μόνο τους κρόκου) Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας (τον χυμό του) Κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Πιπέρι άσπρο Οδηγίες Στο μπολ[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Σάλτσα aioli

5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σάλτσα ολλανταίζ

3 κρόκοι αυγών 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο Πιπέρι καγιέν Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σάλτσα Αγιολί (Aioli)

Το ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]

Πηγή: omanoclock.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy