Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Κόκκινο κρασί Ξύδι Μουστάρδα Πολτός ντομάτας Σάλτσα σόγιας Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ζάχαρη Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες) (όλα σε ίσες[...]
Πηγή: greekcook.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά: 50γρ. λιπαρή ουσία 50γρ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού νερό 300 γρ. βούτυρο καλής ποιότητας βούτυρο 4 κρόκοι αυγών 2 κ.σ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣάλτσα Hollandaise Είναι μια σάλτσα που μας αρέσει πολύ, μπορούμε να την τροποποιούμε εύκολα ανάλογα με τα πιάτα που σερβίρουμε κάθε φορά. Οι πιο συνηθισμένοι[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΣάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά Βούτυρο 160 γρ Αυγά 3 (μόνο τους κρόκου) Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας (τον χυμό του) Κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Πιπέρι άσπρο Οδηγίες Στο μπολ[...]
Πηγή: chefoulis.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr3 κρόκοι αυγών 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο Πιπέρι καγιέν Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συνταγή ανήκει στην μητερα μιας πολύ καλής φίλης απο τα φοιτητικά μου χρονια. ιδανική για ζυμαρικά και τους λάτρεις του τσιγαρισμένου κρεμμυδιού.Πανεύκολη[...]
Πηγή: greekmasa.gr