Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Σάλτσα μαϊντανού για τα σπαγγετι ή τις μπρουσκέτες σας! Τι χρειαζόμαστε: 1 ματσάκι μαϊντανός 2-4 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 2 κ.σ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Ντομάτες 5 μεγάλες ψιλοκομμένες Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Δυόσμο λίγο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι καφέ Μανιτάρια 1 κονσέρβα Μπέικον 4 λωρίδες[...]
Πηγή: chefoulis.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣάλτσα Τομάτας κλασική, νόστιμη και ποικίλων χρήσεων, αρωματισμένη με ρίγανη και βασιλικό. Μια εύκολη σάλτσα, η οποία συνοδεύει άριστα πληθώρα πιάτων κρέατος ή[...]
Πηγή: kitchenstori.es1 ποτήρι Κεμπάπ σόγιας 3 ποτήρια νερό 300 ml Ντοματοχυμό 2-3 κ.σ Κέτσαπ Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,φύλλα δάφνης ελαιόλαδο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Προαιρετικά 1 κύβος[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ Bolognese (για 3 κιλά σάλτσα περίπου) 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5-6 κ.σ. λάδι 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΣαλτσα πεστο με μαιντανο. Μία πολύ αγαπημένη και δοκιμασμένη για την επιτυχία της συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη στο σεφ στον αέρα. Είναι μία πολύ ελαφριά[...]
Πηγή: omanoclock.grΝα διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 2 κονσέρβες μανιτάρια 1/4 μπέικον σε φέτες 2 κουτάκια κρέμα γάλακτος (200ml) 1 σκελίδα σκόρδο μαϊντανό 1 φλ. του καφέ κονιάκ πιπέρι αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΜια πολύ γευστική σάλτσα για ζυμαρικά, κυρίως τορτελίνια...και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. καρυδόψιχα 250 γρ. κρέμα γάλακτος 2-3 κ.σ. κονιάκ 1/2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ραγού για τους Ιταλούς είναι το κοκκινιστό για τους Έλληνες. Φαγητό της οικογένειας και των κυριακάτικων τραπεζιών. Αν έβαζα άλλο τίτλο θα έγραφα "Σάλτσα[...]
Πηγή: tastefull.grΠροετοιμασία: Σε 2 φλιτζάνια ζεστή άσπρη σάλτσα ή μέτρια μπεσαμελ προσθέτουμε 1 κρόκο και 2 γεμάτες κουταλιές γραβιέρα και τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΣαλτσα πεστο με μαιντανο. Μία πολύ αγαπημένη και δοκιμασμένη για την επιτυχία της συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη στο σεφ στον αέρα. Είναι μία πολύ ελαφριά πέστο[...]
Πηγή: omanoclock.gr