Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Υλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό αμύγδαλα με τη φλούδα τους 600 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ανθόνερο, για το ράντισμα ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 250 γρ λευκή πάστα αμυγδάλου ξυλάκια για γλυφειτζούρι 200- 300 γρ σκούρα ή λευκή σοκολάτα τρούφες διακόσμησης Οδηγίες Ξεκινήστε παιρνοντας κομμάτια ζύμης[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΑμυγδαλωτά (με άχνη) Υλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 ασπράδι και 4 κρόκους αυγών 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. γαλέτα ανθόνερο ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Χτυπάμε το[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤα αμυγδαλωτά που έφτιαξα για να προσφέρω στον γάμο του γιου μου του μονογενούς!! Εκτός από τα αμυγδαλωτά, η μάμα η Γκρέκα πρόσφερε επίσης σε κάθε καλεσμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 75 γρ. ζάχαρη 15 ml. Ροδόνερο 10 ml. Μπράντι 50 γρ. ζάχαρη άχνη Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΑπό την κ.Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ -Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που ετοιμάζεται σε κάθε χαρά (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 20 ) 1 κ αμύγδαλα ασπρισμένα 6 ασπράδια αυγών 700γρ. ζάχαρη ξύσμα 1 λεμονιού Εκτέλεση συνταγής Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το λεμόνι[...]
Πηγή: sidages.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας σπιτικά αμυγδαλωτά StoPikaiFi.gr Υλικά: • 300gr Αμύγδαλα • 70gr Άχνη • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι • 50gr Λικέρ
600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookAμυγδαλωτά που έφαγα πρώτη φορά στην Σουηδία, σαν εργολάβοι με κρέμα, σλουρπ! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρμ. αμύγδαλο τριμμένο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]
Πηγή: bostanistas.gr