Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Σήμερα έφτιαξα μια συνταγή για μπουγάτσα από το realfood πιο πολύ γιατί την περιέγραφε ως πολύ εύκολη -όχι ότι δεν ήταν- πιο πολύ όμως ήταν παραδεισένια σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ. βιτάμ ζάχαρη αχνη κανέλα 1) Βαζουμε το βιτάμ να λιώσει. 2) Με το λιωμένο βιτάμ αλείφουμε το ταψί. 3)[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜπουγατσάν Εσείς έχετε φάει ''μπουγατσάν''; Δείτε το νέο γλυκό που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη! Το μπουγατσάν έχει κάνει την εμφάνισή του σε ζαχαροπλαστεία[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά φύλλα κρούστας: 12 γάλα: 1 1/2 λίτρο ζάχαρη: 160 γρ. λεμόνι: 1, τη φλούδα του σιμιγδάλι ψιλό: 120 γρ. αυγά: 6 βούτυρο λιωμένο: 200 γρ. ζάχαρη άχνη και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Τυρί φέτα 1 κιλό Βούτυρο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αυγά 5 τεμ. Γάλα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπέρι Οδηγίες Αλείφουμε κάθε φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ (ΦΕΤΑ) Για τους φαν της αλμυρής μπουγάτσας!!!! Η διαδικασία στρώσης των φύλλων είναι ίδια με την μπουγάτσα κρέμας . θα χρειαστούμε: 1 πακέτο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ αλμυρή εκδοχή της μπουγάτσας και εξίσου αγαπημένη γεύση. Αφράτη, µε κρέμα που ξεχειλίζει και θεοτράγανα φύλλα, θα χαλάσει κόσμο σε πάρτι για μικρούς και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια τη ζύμη: φύλλο της αρεσκείας σας(εγώ προτίμησα σφολιάτα αλλά όχι την κανονική για να μην φουσκώσει) Για την κρέμα τυριού: 200 γρ. φέτα τριμμένη στο μιξερ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ αλμυρή εκδοχή της μπουγάτσας και εξίσου αγαπημένη γεύση. Αφράτη, µε κρέμα που ξεχειλίζει και θεοτράγανα φύλλα, θα χαλάσει κόσμο σε πάρτι για μικρούς και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤέτοιου είδους μπουγάτσα τρώω συνήθως στην πατρίδα μου, τη Βέροια και τώρα που είμαι μακριά ... δε χάνω ευκαιρία να την φτιάχνω! Αχ, πατρίδα μου! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγές μαγειρικής...
Είναι παραδοσιακή συνταγή της Πελοποννήσου, Έχει πολλές παραλλαγές, αυτή είναι από ένα μικρό ορεινό και πολύ ωραίο χωριό των Καλαβρύτων τον Δρυμό ή Μοστίτσι.[...]
Υλικά 1/2 κιλό φύλλο βούτυρο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο ζάχαρη άχνη κανέλλα {loadposition Article_adv} Εκτέλεση Βουτυρώνετε ένα ταψί, στρώνετε 1/2 κιλό φύλλα που[...]
Πηγή: e-syntages.gr1 κιλό φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα 200γρ. σιμιγδάλι ψιλό 100γρ. βούτυρο 300γρ. τυρί φέτα 100γρ. μυζήθρα Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να βράσει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 πακέτο φύλλο κρούστας 205 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 6 αυγά 400 γρ. γάλα Για τη γέμιση: 1/2 κιλό πικάντικη φέτα 220 γρ. μυζήθρα ανάλατη 200 γρ. γραβιέρα 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1 πακετο φυλλο κρουστας 600 γρ. φετα πικαντικη τριμμενη ή 300 γρ. φετα και 300 γρ. μυζηθρα αναλατη 5 αβγα 3 φλιτζ. τσαγιου γαλα 7 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πρωί είπα να φάω κάτι άλλο στη δουλειά. Λιγουρεύτηκα να φάω κάτι που είδα στο φούρνο και μου είπαν ότι λέγεται μπουγάτσα, χωρίς κρέμα και φύλλο. Ρώτησα πώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό, που το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, στις περιόδους των νηστειών και ειδικότερα τη Σαρακοστή. Ε κτός από πολύ νόστιμο, είναι πολύ γρήγορο και γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr