Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 148 συνταγές
Απολαυστικό και δροσερό με κομματάκια καρπουζιού! Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τη φλούδα) 3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη 3/4 της κούπας ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γλυκό μας σήμερα είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι! Όλες πιστεύω το έχετε φτιάξει και ξαναφτιάξει, εγώ τουλάχιστον κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑγόρασα εχθές το καινούργιο τεύχος του περιοδικού "Γλυκιές ιστορίες" και με μεγάλη έκπληξη διάβασα μια συνταγή παρόμοια (όχι ίδια) με μια κρέμα-ζελέ που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό λεμόνι 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα 600 γραμμάρια βατόμουρα Εκτέλεση Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια 1 κουταλιά ζάχαρη 3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης Λευκή ζάχαρη Πρωτοτυπήστε με[...]
Πηγή: sidagi.grΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα πανεύκολο και πεντανόστιμο, ελαφρύ γλυκάκι με φράουλες που συν τοις άλλοις είναι και επίκαιρο. Δοκιμάστε το σε τραπέζι και θα ξετρελλαθούν όλοι, ακόμα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook230γρ. ξερά βερίκοκα 600γρ. νερό μισό χυμό λεμονιού 3 φύλλα ζελατίνας (15γρ.) Βάζουμε σε νερό τα ξερά βερίκοκα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να φουσκώσουν[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜόνο με 80 θερμίδες η μερίδα-μπολ και με το άρωμα και τη γεύση του καφέ!!! Για όσους αγαπούν τον καφέ!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες καυτός καφές στιγμής 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολος τρόπος να φτιάξετε πεντανόστιμο ζελέ, με όποια γεύση θέλετε. Εγώ το έφτιαξα με χυμό πορτοκάλι. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολο, νόστιμο και δροσερό! Ότι πρέπει για καύσωνες μίνι και μάξι!!! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ ρόδι 3 κ.γ. ζελατίνη 80 ml. κρύο νερό 480 ml. χυμό ρόδι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσερό ζελέ με έντονη γεύση μήλου, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 4 μήλα κόκκινα 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατάλληλο για διαβητικούς και για όσους μετρούν τις θερμίδες τους! Εύκολο,δροσιστικό και καταναλώνεις όσο θέλεις χωρίς...τύψεις! (σύμφωνα πάντα με την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami