Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΕστάλη από Βασίλη Λορετζάτο pandespani . Αντί για ψαρονέφρι, που βγαίνει και τρυφερό και κομψό στο πιάτο, μπορεί να γίνει με μοσχαρίσιες εσκαλόπ, που θα[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΚαλημέρα με εύκολη και νόστιμη συνταγή. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λατρεύω το αυγολέμονο Ότι έχει αυγολέμονο δεν μπορεί να μην μου αρέσει. Έτσι και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grΕύκολη και νόστιμη συνταγή για να φτιάξουμε το κρέας μας! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com