Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα εντυπωσιακό φαγητό, εγγυημένη νοστιμιά! Ψαρονέφρι τηγανιτό, βουτηγμένο με έναν πολύ γευστικό χυλό πατάτας! Τι χρειαζόμαστε: 600 γραμ. ψαρονέφρι 2 αυγά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 ψαρονέφρι 1 Σφολιάτα 20 γρ. βούτυρο 20 γρ. ελαιόλαδο 1 αυγό 8 φέτες προσούτο Για τη γέμιση Μανιταριών 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 250 γρ. μανιτάρια πλευρωτους[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr