Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχάρι κοκκινιστό με πελτέ από κράνα και σάλτσα κόκκινης Μια ξεχωριστή συνταγή για απαιτητικούς ουρανίσκους. θα χρειαστούμε (για 4 ατομικές μερίδες) 1 κιλό[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά -1 κιλό μοσχάρι -2 κρεμμύδια -1 κιλό ώριμες ντομάτες -1/2 κούπα λάδι -1 δαφνόφυλλο -Αλάτι -Πιπέρι Προετοιμασία Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και[...]
Πηγή: kritikessintages.wordpress.comΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό, πεντανόστιμο. Αρέσει σε όλους, γιατί το συνοδεύουμε με ό τι επιθυμεί ο καθένας τους: ροδοκόκκινες τηγανητές πατάτες ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grAυτό το φαγάκι μου θυμίζει Κυριακάτικα μεσημέρια στην κουζίνα της μαμάς ~ και πιστεύω ελάχιστοι θα βρεθούν να πουν πως δεν τους αρέσει... Για 6-7 μερίδες: 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grτο μοσχαρακι στην φωτογραφια μου αρπαξε λιγακι γιατι ξεχαστηκα...η συνταγη ειναι οπως το εφτιαχνε η γιαγιακα που μαγειρευε πολυ πολυ ωραια!! υλικα 1κιλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα μπουκάλι με μηλίτη.Σήμερα που ήθελε η οικογένεια κοκκινιστό τον χρησιμοποίησα και δεν το μετάνοιωσα. Δανειζόμενη πληροφορίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr