Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναρτήθηκε στις 05/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο. Πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι (χτένι ) 5-6 ξερά κρεμμύδια 5-6 ώριμες ντομάτες 50-60 γραμμάρια Ελαιόλαδο 3 κουτιά των 500 ml μπύρα ξανθή Αλάτι , πιπέρι . 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά 900 γρ. μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κουταλιές σούπας ελαιόλα δο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 φλυτζάνι κρασί[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΜοσχάρι-κοτόπουλο-χοιρινό όλα με την ίδια συνταγή για ιδιαίτερες γεύσεις!!!! Το μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο ίσως σας φανεί ιδιαίτερο για τις γεύσεις σας.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕμβληματικό πιάτο της ελληνικής οικογενειακής κουζίνας, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο τραπέζι. Συνταγή : Άγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι σπάλα -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 ποτήρι κρασί κόκκινο -1½ ποτήρι νερό -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο, αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 4 ώριμες τομάτες τριμμένες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας 1/2 κιλό τυρί φέτα όχι πολύ μαλακή 1 μέτριο κρεμμύδι 1/2 νερού λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grAυτό το φαγάκι μου θυμίζει Κυριακάτικα μεσημέρια στην κουζίνα της μαμάς ~ και πιστεύω ελάχιστοι θα βρεθούν να πουν πως δεν τους αρέσει... Για 6-7 μερίδες: 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 λίτρο βραστό νερό περίπου 2 κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr