Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Προτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια να αρχίσουμε γλυκά! Πήγε κιόλας 10 του Γενάρη και δεν έβαλα καμιά καινούρια ανάρτηση. Κι όμως πολλές φωτογραφίες και συνταγές με περιμένουν αποθηκευμένες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧαλβάς. Τι είναι χαλβάς; Όταν ακούει κάποιος τη λέξη χαλβάς πού πάει ο νους του; Και δεν εννοώ τη μεταφορική σημασία του λεξικού , αυτό του άβουλου και[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr5 ποτήρια νερό 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι 2 κουταλιές ανθόνερο λίγη μαστίχα λίγα αμύγδαλα ασπρισμένα λίγο τριαντάφυλλο σιρόπι (προαιρερικά) Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.com(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 λίτρο γάλα 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 σταγόνες λικέρ (μαστίχα) 400 γρ. φράουλες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr3 και 1/2 ποτ. νερό 4 κ.σ. στέβια (να αντιστοιχεί σε 1 ποτήρι ζάχαρη) 1 ποτ. σιμιγδάλι χοντρό 1 πρέζα μαστίχα 2 γεμάτες χούφτες σταφιδάκια 2 γεμάτες χούφτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβά με ταχίνι, χωρίς ζάχαρη φυσικά, αλλά με αγνό, Ελληνικό μέλι. Αυτόν τον χαλβά του μπακάλη όπως συνήθιζαν να αποκαλούν παλαιότερα αποφάσισα να πειράξω,[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΧΑΛΒΑΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ 5' λεπτά!!! .Υλικά για 24αρι τάπερ 1 λίτρο νερό 170 γρ.ζαχαρη 165 γρ.σιμιγδαλι ψιλό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧαλβάς νηστίσιμος χωρίς λάδι πανεύκολος έτοιμος σε 5' λεπτά !!! 1 λίτρο νερό 170 γρ.ζαχαρη 165 γρ.σιμιγδαλι ψιλό 2 βανίλιες ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο 2022 έχει μπει εδώ και ένα μήνα, αλλά εγώ τώρα μόλις καταφέρνω να φτιάξω μια καινούρια συνταγή! Γι' αυτό και δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr