Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Υλικά: 200 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 50 γρ. φοινικέλαιο ή σουσαμέλαιο [εν ανάγκη και αραβοσιτέλαιο] 50 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα 50 γρ. σουσάμι 1 σύκο ξερό 1[...]
Πηγή: greekcook.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή η μητέρα μου για τα γενέθλια μου, που σχεδόν πάντα έπεφταν σε περίοδο νηστείας, μου έφτιαχνε χαλβά. Τώρα ήρθε η σειρά μου να φτιάξω κι εγώ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜε αφορμή την επερχόμενη Καθαρά Δευτέρα (αύριο είναι Τσικνοπέμπτη δε...) και την νηστεία της Σαρακοστής, καθώς και το γεγονός ότι η φίλη Juanita δεν έχει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑφιερωμενο στην αγαπημενη μου Μπετούλα που γιορτάζει αύριο! Υποτίθεται οτι είναι νηστίσιμο,και ναι,μπορεί να γίνει τέτοιο,αλλά το έκανα χρησιμοποιώντας και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grPin It Η καλοκαιρινή εκδοχή του χαλβά!!!!!!!!!!! Υλικά για την καραμέλα φράουλας 100γρ ζάχαρη 500γρ φράουλες 1 βανίλια για τον χαλβά 500 ml. γάλα 125γρ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι του Γ.Γκελντή . Η μόνη αλλαγή που έκανα εγώ ήταν ότι αντί για φρουί γλασσέ που γράφει (επειδή δεν τα πολυσυμπαθώ) την μια φορά έβαλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 αυγό ξύσμα 1 λεμονιού 1 πρέζα αλάτι γάλα βούτυρο για τη φόρμα 1 λαδόκολλα ξερά φασόλια 300 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 κόκκινα μήλα 1/2 ποτήρι λάδι 100γρ φυτική μαργαρίνη 2 ποτήρια σιμιγδάλι 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας 5 γαριφαλάκια 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπιτικός χαλβάς ψυγείου με φρούτα!!!Της Ντίνας Νικολάου! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τον χαλβά: 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. ζάχαρη 1 l. φρέσκο γάλα 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr