Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Αυτές τις μέρες έχω πολλά και διάφορα τρεχάματα! Και βοήθεια σε συγγενείς και φίλους με τα φορολογικά και προετοιμασία για τη βάφτιση του μικρανιψιού μας που[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑφράτα, μαλακά, απίστευτα σοκολατένια κρακελέ μπισκοτάκια! Απ’ αυτά που παίρνεις ένα, το απολαμβάνεις με μισόκλειστα μάτια, και μετά παίρνεις κι άλλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (Μερίδες: 6) Μπισκότο της Ρενς 190 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική, 3 κρόκοι αβγών, 3 ασπράδια αβγών, 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, 125 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γραμμάρια βούτυρο 250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 75 γραμμάρια λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές γάλα 500 γραμμάρια αλεύρι 0.5 κουταλάκι κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑφράτα, μαλακά, απίστευτα σοκολατένια κρακελέ μπισκοτάκια! Απ’ αυτά που παίρνεις ένα, το απολαμβάνεις με μισόκλειστα μάτια, και μετά παίρνεις κι άλλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού, το αλεύρι, το ροδόνερο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής που κορυφώνεται την Κυριακή της Τυρινής, με τα γαλακτοκομικά να έχουν την τιμητική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με το φτερό (η ζύμη είναι αρκετά σφιχτή, μην σας προβληματίσει). Αφήνουμε τη ζύμη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι προσθέτουμε τις ελιές.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο κόβουμε τετράγωνα [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ Μαλακώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε την άχνη και τα ασπράδια αυγών (όχι σε μαρέγκα) και ανακατεύουμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 75 γρ. λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές (20 γρ) γάλα 500 γρ. αλεύρι 1/2 κουταλάκι κανέλα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Επανέρχομαι μετά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com