Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
4 φιλέτα σολομού (χωρίς κόκκαλο) 200 γρ. φακές 1 λάιμ 1 πρέζα τζίντζερ 1/2 κόκκινη πιπεριά 1/2 πράσινη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φιλέτα σολομού 2 φλυτζάνια κόκκινα φασόλια βρασμένα (ή μία κονσέρβα έτοιμα) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σέλερυ (προαιρετικό - προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή η παραλλαγή για σολομό στο φούρνο, ουσιαστικά αποτελεί μάλλον μια υγιεινή πρόταση σερβιρίσματος παρά πρωτότυπη συνταγή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔιόλου λιπόσαρκος ιχθύς κι ευκολοταίριαστος, καλόβολος με τις γεύσεις και τα ελαφριά μαγειρέματα. Λίγοι μένουν ασυγκίνητοι μπροστά σ’ ένα ψητό ζουμερό φιλέτο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Μέριλιν κι ο γάτος μου έχουν τα ίδια γούστα: και οι δύο θέλουν να είναι κάποιοι άλλοι. Διαβάζουν Μπέκετ, Φώκνερ, Στάινμπεκ, γυρίζουν στην γειτονιά σαν να[...]
Πηγή: pandespani.comΟ σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]
Πηγή: pandespani.com{Για το σολομό και τις φακές} 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπέρια 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. πάστα[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό 2 κ.σ. ελαιόλαδο λίγες λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο λίγο άνηθο χυμό και ξύσμα λεμονιού αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.gr100 ml σάλτσα τεριγιάκι ή σόγια σως 2 κ.σ. σησαμέλαιο (προαιρετικά) 1 κ.γ. πάστα wasabi ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ 1 κ.σ. λεπτοτριμμένο τζίντζερ 1 ½ - 2 κιλά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4-5 ΑΤΟΜΑ) 4 – 5 κομμάτια φιλέτο σολομού (150 – 180 γρ. το καθένα) με ή χωρίς πέτσα, ½ κιλό περίπου φρέσκα φασολάκια (ή κατεψυγμένα)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Για τη μαρινάδα : 200γρ. πάστα μίσο, ½ φλιτζάνι mirin (από τις υπεραγορές στο ράφι των ασιατικών προϊόντων), ½ φλιτζάνι λευκό κρασί, 4 κουταλιές μέλι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 500-600 γρ. φιλέτο σολομού, χωρίς πέτσες και αγκάθια σε 4 κομμάτια/μερίδες (φρέσκο ή κατεψυγμένο) 1 φλ. φακές (ψιλές κατά προτίμηση) 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Για τη μαρινάδα : 200γρ. πάστα μίσο, ½ φλιτζάνι mirin (από τις υπεραγορές στο ράφι των ασιατικών προϊόντων), ½ φλιτζάνι λευκό κρασί, 4 κουταλιές μέλι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φέτα σολομού 1 μεσαίο κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 φλιτζ βρασμένο ρύζι 1 φλιτζ βρασμένα ρεβύθια 1 φλιτζ βρασμένες κόκκινες φακές 1 φλιτζ κοφτό μακαρονάκι 1 φλιτζ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr2 φιλέτα σολομού 4 κ.σ. ελαιόλαδο λίγος άνηθος ψιλοκομμένος αλάτι χοντρό φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη σαλάτα 2 φλιτζ. πράσινα φασολάκια κατεψυγμένα 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr