Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Το έφαγα σε ένα τσέχικο εστιατόριο και έπαθα πλάκα!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ταλιατέλες 300 γρ. σολομό 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο 350 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1200γρ. σολομός σε φέτες 3 κ.γλ. άνηθος ψιλοκομμένος 3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες 1 κ.γλ. σχοινόπρασο (φρέσκος ή αποξηραμένος) 1 κ.σ. μουστάρδα 1[...]
Πηγή: cooklos.gr{Για το σολομό και τις φακές} 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπέρια 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. πάστα[...]
Πηγή: argiro.grΔιόλου λιπόσαρκος ιχθύς κι ευκολοταίριαστος, καλόβολος με τις γεύσεις και τα ελαφριά μαγειρέματα. Λίγοι μένουν ασυγκίνητοι μπροστά σ’ ένα ψητό ζουμερό φιλέτο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 4 φιλέτα σολομού (150γρ. το καθένα περίπου) Ελαιόλαδο Αλάτι – πιπέρι Για τη σαλάτα 2 ώριμα αβοκάντο 1 κούπα ντοματίνια 1 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τον μαριναρισμένο σολομό 400 γρ. σολομό Σόγια σος Για τον σολομό σοτέ 600 γρ. σολομό Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 200 γρ. ντοματίνια Σπανάκι 4 κολοκυθάκια[...]
Πηγή: megatv.com/cook4 φιλέτα ή φέτες σολομού (περίπου 200γρ. το καθένα) ανθός αλατιού πιπέρι για τη μαρινάδα 1½ κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 μικρό[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα από τα πιο απολαυστικά νέα πιάτα του Nobu, όπου η βελούδινη σάρκα του σολομού συνδυάζεται στην εντέλεια με την πυκνή και γλυκιά σος μουστάρδας. Υλικά (για[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας αγαπάμε τον σολομό και τον τρώμε ποικιλοτρόπως. Συνήθως μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών, πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και ό,τι άλλο έχω[...]
Πηγή: bostanistas.grΓενικά όπως έχω ξαναπεί δεν είμαστε πολύ του ψαριού, μερικές φορές όμως ακόμα και εμείς το λαχταράμε. Τα παιδιά μου πάλι όχι, ποτέ και με τίποτα! Οπότε την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό περνάω φάση περίεργη με το φαγητό. Ενώ είμαι μεγάλη φαν της κατσαρόλας, όλο και περισσότερο με βρίσκω να πειραματίζομαι με απλά a la[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΜαγειρική για δύο πάλι έχω να προτείνω σήμερα. Ψαράκι υγιεινό και νόστιμο. Και όσο υπάρχει άγριος μάραθος έξω στην αυλή, όλο και θα σκαρφίζομαι να τον βάζω και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά σολομός: 4 φέτες αυγά: 2, καλά χτυπημένα αλεύρι: για το πανάρισμα γαλέτα: για το πανάρισμα ελαιόλαδο: για το πανάρισμα σάλτσα ντομάτας: 1 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΆντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΆντε και Καλή Χρονιά με ενδιαφέροντα και δημιουργικά μαγειρέματα για όλη τη φίλτατη μαγειρομπλογκόσφαιρα!!! Είπα να ξεκινήσω με σολομό μόνο που βρήκα μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓενικά όπως έχω ξαναπεί δεν είμαστε πολύ του ψαριού, μερικές φορές όμως ακόμα και εμείς το λαχταράμε. Τα παιδιά μου πάλι όχι, ποτέ και με τίποτα! Οπότε την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια τον σολομό 2 φιλέτα σολομό με το δέρμα περίπου 180 γρ. έκαστο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 50 γρ. παγωμένη[...]
Πηγή: argiro.gr