Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Ψιλοκόβουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Ψιλοκόβουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝόστιμο και εύκολο μεζεδάκι σας έχουμε σήμερα, που δεν είναι νηστίσιμο όμως. Να πω την αλήθεια επειδή εμείς δεν νηστεύουμε, τέτοιες γιορτές τις έχουμε σαν[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΝόστιμο και εύκολο μεζεδάκι σας έχουμε σήμερα, που δεν είναι νηστίσιμο όμως. Να πω την αλήθεια επειδή εμείς δεν νηστεύουμε, τέτοιες γιορτές τις έχουμε σαν[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜην πετάτε τίποτα. Τα περισσεύματα, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μπορούν να αξιοποιηθούν σε νέα νόστιμα φαγητά. Οι κροκέτες είναι ένα τέλειο παράδειγμα:[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι εύκολες, αφράτες και πάρα πολύ γευστικές. Οι τονοκροκέτες είναι από τους μεζέδες, που πάνε εξαιρετικά με το ουζάκι μας. Μπορούμε να τις φτιάξουμε και με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr400 γρ. θαλασσινά (γαρίδες, μικρές και μεγάλες καραβίδες) 400 γρ. αλεύρι 2 λίτρα γάλα 1 κρεμμύδι 150 γρ. βούτυρο 2 αυγά μοσχοκάρυδο τριμμένη φρυγάνια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά ή στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Πλοκάμια από φρέσκα καλαμαράκια για το κουρκούτι ούζου 6 στίγματα σαφράν 4-5 κουταλιές της σούπας ούζο 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΚροκέτες ρυζιού με γαρίδες και πράσα για 6 άτομα: Υλικά 350 γραμμάρια ρύζι γλασέ 200 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες αν είναι[...]
Πηγή: greekouzina.gr