Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάτι διαφορετικό που μπορεί να δέσει όμορφα με ρύζι, πίτσα, ζυμαρικά και καναπεδάκια Ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ένα κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους ή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΈνα νοστιμότατο, πανεύκολο, πολύ καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών, θα λέγαμε “στο κόκκινο”, που όλοι θα απολαύσουν και θα το λατρεύσουν! Η κόκκινη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 κ.σ. λάδι 1 φακελάκι baking powder Για το σιρόπι 250[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΤη λεμονού μου στη Λαϊκή την λένε Γωγώ. Τριαντάρα, όμορφη, δυνατή, γυμνασμένη. Σήμερα είναι η μέρα που θα την συναντήσω κάτω από το μπαλκόνι μου. Απ' όλα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη έχετε στα έτοιμα. Μεγαλύτερη όμως σιγουριά αισθάνεστε όταν τα φτιάχνετε μόνοι σας. Φτιάξτε μόνοι σας χυμό, πάστα, κέτσαπ από τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 πακέτο σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 3 μελιτζάνες φλάσκες (περίπου 700 γρ.) 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 3-4 μέτριες, ώριμες[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. σπαγκέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 2 μελιτζάνες φλάσκες 4 μέτριες, ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου[...]
Πηγή: gastronomos.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 κ.σ. λάδι 1 φακελάκι baking powder Για το σιρόπι 250[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr