Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr15/5/15 Πάστα αντζούγιας με φουντούκια και σύκα για να ξεσηκώσετε το κοινό σας. Όλοι θα αναρωτιούνται για τα υλικά που περιέχει, αλλά δύσκολα θα τα βρει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 2 κιλά γαύρος 500γρ χονδρό αλάτι Εκτέλεση Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι. Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (6 μερίδες) : 1,5 κουταλιά πάστα αντσούγας (από σωληνάριο) 1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη 1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 1 φλιτζάνι ξινή[...]
Πηγή: yumyum.gr