Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 3-4 ψαράκια σκουμπρι γύρω στο κιλό 1 σακουλάκι αλάτι ημιχονδρο ρυζατο 2-3 Λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κλαρακι δεντρολίβανο. 1 κ.σ κοκους πιπεριού. 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr