Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
8 αυγά 100γρ. αμύγδαλα(ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες ψωμί του τοστ 2 κουταλιές ελαιόλαδο κανέλα σκόνη αλάτι σαφράν Αφού τα αμύγδαλα πάρουν μια βράση, τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με αναπάντεχη σύνθεση και απλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜια διαφορετική μακαρονάδα, με πολλά λαχανικά και καλοκαιρινή γεύση! Πλησιάζει περισσότερο σε σαλάτα, αφού είναι δροσερή και ανάλαφρη, ό, τι χρειάζεσαι δηλαδή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια γλυκιά καλημέρα!!! Ανάλαφρο γλυκάκι! Μη σε τρομάζουν τα 8 αυγά!!! ;) Κάτι μεταξύ σουφλέ και κέικ...αφράτο και δροσερό! Συνοδεύεται άνετα και με παγωτό![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΦτιάξετε το δικός σας παστό με την παλιά παραδοσιακή συνταγή . Γίνεται πιο εύκολα από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Αποθηκεύστε το και θα έχετε νόστιμους[...]
Πηγή: magiacook.grΣτο τηγάνι, πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά Στα πλαίσια των παραδοσιακών Μεσσηνιακών γεύσεων, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα φαγητό που τρωγόταν και τρώγεται[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο παστό χοιρινό είναι πολύ αγαπητό σε πολλά μέρη της Πελοποννήσου, διότι σε πολλά σπίτια παλαιότερα αλλά και τώρα εκτρέφουν οικόσιτο ζώα. Όταν τα σφάζουν, με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα χρόνια πολλά!!! Χριστός ανέστη σε όλους με υγεία!!! Έχω καιρό να γράψω μια συνταγές λογω κάποιων συγκυριών. Ήθελα από καιρό να γράψω αυτή την συνταγή[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πασχαλινή κατασκευή που θα στολίσει το καλάθι μας το πάσχα και γιατί όχι και τις κουρτίνες μας Τι χρειαζόμαστε: αυγά από φελιζόλ από μεγάλο πολυκατάστημα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τις κρύες μέρες του χειμώνα Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 20 λεπτά. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά ή και σε σάλτσες[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 φύλλο μπακαλιάρου Υλικά για το κουρκούτι αλεύρι μικρή μπύρα 1 αυγό νερό[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1 φύλλο μπακαλιάρου Υλικά για το κουρκούτι αλεύρι μικρή μπύρα 1 αυγό νερό[...]
Πηγή: cookingbook.gr