Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Στο τηγάνι, πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά
Στα πλαίσια των παραδοσιακών Μεσσηνιακών γεύσεων, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα φαγητό που τρωγόταν και τρώγεται όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά είναι γνωστό σχεδόν σε όλη την Ελλάδα ως Στραπατσάδα. Ο Καγιανάς είναι ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο paradosi-gefseon.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- ντομάτα
- λάδι
- καρότο
- τυρί
- αυγό
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το paradosi-gefseon.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- ντομάτα
- λάδι
- καρότο
- τυρί
- αυγό
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy