Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 ασπράδια αυγών 280γρ. ζάχαρη ψιλή 1 πρέζα αλάτι 300γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε 4 2 κ.σ. μπράντυ 2 κ.σ. ζάχαρη (για τις[...]
Πηγή: cooklos.grΉταν ο πιο όμορφος πάγκος, προχτές, στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, με τακτοποιημένα τα κεσεδάκια του να ξεχειλίζουν από φράουλες. Όχι όμως αυτές τις τεράστιες[...]
Πηγή: bostanistas.grασπράδια από 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο 1 κ.γλ. ξίδι από κρασί 125 γρ. βατόμουρα χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.gr180 γ. ασπράδια (6 ασπράδια) 180 γρ. ζάχαρη 180γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. άγλυκη σαντιγύ 1 κιλό φράουλες 50 γρ. ζάχαρη άχνη Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ Πάβλοβα, είναι ένα γλυκό φτιαγμένο από μαρέγκες, που έγινε προς τιμή της ρωσσίδας χορεύτριας Άννα Πάβλοβα και που για χρόνια οι Νεοζηλανδοί τσακώνονταν με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη Για το σερβίρισμα 650 γραμμ. σαντιγί σφιχτή 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια τη μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 180γρ. ζάχαρη άχνη 180γρ. ζάχαρη κοινή. Για τη σαντιγί 250γρ. κρέμα γάλακτος Για το κουλί 400γρ. εξωτικά φρούτα 50 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ: 220 γρ. ζάχαρη 4 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου λίγο αλάτι ½ κ.γλ. κρέμα ταρτάρ (προαιρετικά) 1 κ.γλ. ζάχαρη βανίλιας 1 κ.σ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr