Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΔεν είναι παρά μια τούρτα με μαρέγκα, κρέμα σαντιγύ και φρέσκα φρούτα. Αλλά τι τούρτα! Αέρινη, ελαφριά, νόστιμη και καλόβολη, της ταιριάζουν όλα τα φρούτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σπιτική μαρέγκα αποτελεί ένα γλυκό παράδοξο. Αρχικά θα περίμενε κανείς από μια συνταγή με δύο μόνο βασικά υλικά να έχει μια βαρετή επίπεδη γεύση. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 12 άτομα): -500γρ. γλυκιά σαντιγί -40 μικρά μαρεγκάκια -500γρ. φράουλες -4 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο -½ κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για τις μαρέγκες 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. άχνη 1 βανίλια Υλικά για την κρέμα 500 ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. τυρί κρέμα σε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη 1 βανίλια Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Για τις φράουλες 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου Ελάχιστο αλάτι 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. άσπρο ξίδι Μερικές σταγόνες υγρή βανίλια 300 γρ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΉταν ο πιο όμορφος πάγκος, προχτές, στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, με τακτοποιημένα τα κεσεδάκια του να ξεχειλίζουν από φράουλες. Όχι όμως αυτές τις τεράστιες[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΑπίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη! Λίστα για ψώνια 5 ασπράδια αβγών 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 ασπράδια αυγών 280γρ. ζάχαρη ψιλή 1 πρέζα αλάτι 300γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε 4 2 κ.σ. μπράντυ 2 κ.σ. ζάχαρη (για τις[...]
Πηγή: cooklos.grΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 ασπράδια 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι Για το γαρνίρισμα 600 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3-4 κ.σ. άχνη[...]
Πηγή: argiro.gr