Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Υλικά 8-10 αγκινάρες 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα λίγο άνιθο 1 λεμόνι το χυμό λάδι αλάτι - πιπέρι
Πηγή: greekmasa.grΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν, αλλά ο φράχτης μέχρι πρόσφατα ήταν γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή τις μαγειρεύω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αγκινάρες: 6 μετρίου μεγέθους λεμόνι: 1 (ο χυμός του) κρεμμυδάκια: 250 γρ., φρέσκα αρακάς: 500 γρ., ψιλός άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένος καρότα: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αγκινάρες: 1 kg ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζανιού φρέσκα κρεμμυδάκια: 6-7 άνηθος ψιλοκομμένος: 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι (ή κορν φλάουρ): 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (20 κομμάτια) : Υλικά για 20 κομμάτια 10 αγκινάρες χυμό 2 λεμονιών 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 2 αυγά χτυπημένα 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα πολύ νόστιμο λαδερό φαγητό που γίνεται ακόμα νοστιμότερο, αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκα λαχανικά, τώρα που είναι η εποχή τους. Είναι υγιεινό και χορταστικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΤΖΙΟΥΝΤΊΑ Ακόμη μια ασυνήθιστη - πάντα για τα ελληνικά δεδομένα - συνταγή με αγκινάρες. Οι αγκινάρες αλά τζιουντία ( carciofi alla giudia ) είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα φαγητό με πολύ μεγάλη ιστορία, στον τόπο μας αλλά και στις παλιές πατρίδες της Μικράς Ασίας. Αυτή είναι η συνταγή, ακριβώς όπως την είχε φέρει η προγιαγιά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑγκιναρούλες φρέσκες πήρα προχθές και αφού τις καλοκαθάρισα, σκεφτόμουν τι να τις κάνω! Είναι λίγο επίπονη η διαδικασία τους αλλά δεν συγκρίνονται ούτε σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα πεντανόστιμο λαδερό φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 8-10 αγκινάρες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες) 1/2 κιλό αρακάς 2 καρότα 4 μέτριες πατάτες καθαρισμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Αγκινάρες 10 τεμ Κρεμμύδια μικρά 3 -4 τεμ (του στιφάδου) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Κρεμμυδάκια φρέσκα 1 /2 ματσάκι Πατάτες 3 -4 τεμ Καρότα 2 τεμ Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΣε τούτη τη συνταγή από την Τήνο, η ξινουλή σάλτσα συμπληρώνει τη γλύκα της αγκινάρας. Το πιάτο παραδοσιακά μαγειρεύεται μαζί με φρέσκα κουκιά. Σερβίρεται σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνήκουν στα κηπευτικά που τρώγονται με χίλιους τρόπους: από ωμά ως και συνδυασμένα με κάθε είδους γέμιση, όπως τυρί, λαχανικά, κιμά, ζυμαρικά... Μπορεί το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αγκινάρες 10 μικρές Λεμόνι 3-4 κουταλιές σούπας μόνο τον χυμό του Αλεύρι 1 φλυτζάνι τσαγιού Αυγά 2 (μόνο τους κρόκους) Αυγό 1 (μόνο το ασπράδι του)[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: Αγκινάρες καθαρισμένες Λεμόνι Ξύδι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr8 αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκιες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 6 μεγαλες αγκινάρες 1/2 κιλο κιμά 1/2 νεροποτηρο λάδι 1 μεγαλο κρεμμύδι αλατι, πιπερι Καθαριζουμε, πλενουμε και κοβουμε σε κομματια τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 600 γρ. αγκινάρες 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 1 φλιτζάνι ζωμό[...]
Πηγή: icookgreek.com