Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 4 αυγά 2 κολοκυθάκια 150 ml ζωμό λαχανικών 100 γραμμάρια καβουρμά κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σφηνάκι λευκό κρασί 150[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλή σας μέρα! Για σήμερα κάτι γρήγορο και απλό. Ένα πιάτο που ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά κι όμως είναι πλήρες και χορταστικό. Ένα πιάτο που σαν φοιτήτρια το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γραμμ. χυλοπίτες χωριάτικες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γραμμ. καβουρμάς (βουβαλίσιο παστό κρέας. Θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ) 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: argiro.grΚουνουπίδι με καβουρμά και κρέμα γιαουρτιού στο φούρνο Το κουνουπίδι γίνεται νοστιμότατο με ένα απλό βράσιμο σε καλά αλατισμένο νερό και μόνο τόση ώρα, όση[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣε μια συζήτηση που είχα με τον ανιψιό μου για την αγαπημένη του πίτσα με λαχανάκια Βρυξελλών, αναρωτηθήκαμε πως θα ήταν μια παρόμοια πίτα. Κάπως έτσι είπα να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και είναι τέλεια. Τα υλικά προσαρμόστε τα ανάλογα με την χωριτικότητα του ψυγείου σας. Είναι ένας ........... μεζές για[...]
Πηγή: greekmasa.grΤρομερός μεζές για όσους ξέρουν να τρώνε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 250 γρ χοιρινό αλάτι πιπέρι ρίγανη κίμινο πράσα, σκόρδο προαιρετικά μεμβράνη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ο γνωστός μακεδονίτικος καβουρμάς μια μίξη κρεάτων όπως μοσχάρι, χοιρινό και πρόβατο βρασμένα αρκετή ώρα με μπαχαρικά συνδιασμένος με υπέροχα φασόλια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια 2 κιλά κρέας μοσχάρι από λάπα και πλαϊνά και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σε πολύ σιγανή φωτιά, να βράσει σκεπασμένο, με 40[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα κάτι γρήγορο και απλό. Ένα πιάτο που ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά κι όμως είναι πλήρες και χορταστικό. Ένα πιάτο που σαν φοιτήτρια το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια 2 κιλά κρέας μοσχάρι από λάπα και πλαϊνά και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σε πολύ σιγανή φωτιά, να βράσει σκεπασμένο, με 40[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟ Καβουρμάς είναι ένα παραδοσιακό πικάντικο αλλά όχι καυτερό αλλαντικό που συνηθίζεται πολύ στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη. Εκεί τον πρωτοέφαγα κι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠίτσα με καβουρμά, μανιτάρια και παραδοσιακό κασέρι Κομμάτια: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 10 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της[...]
Πηγή: foodtrails.grΜία συνταγή για τους λάτρεις των οσπρίων Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 8 ώρες,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr