Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός κρέατος 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: ρύζι μοσχαρίσιο κρέας σταφίδες μανιτάρια κανέλα λίγο σαφράν (κρόκος) αλατοπίπερο κουκουνάρι (προαιρετικά) Εκτέλεση: 1. Βράζουμε το μοσχάρι και έπειτα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr1. Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη Βιτάμ και ρίχνουμε το μοσχαράκι. Σοτάρουμε το κρέας, δίνοντας χρώμα σε όλες τις πλευρές του για να κλείσουν οι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά 6 κομμάτια μοσχαρίσιο κρέας (1 κιλό περίπου) 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα 1 πακέτο πουρέ 5 σκελίδες σκόρδο Λάδι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε στην[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το φαγητό το είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο hungry αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που και δεν μπόρεσα και να το βρω. Έτσι έκανα του κεφαλιού μου. Βγήκε πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαράκι 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα 4-5 καρότα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι κρεμμύδι για τσιγάρισμα [...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 ποτηράκι κρασί αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr700 γρ. μοσχαράκι 5 πατάτες 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπερι 250 γρ. μανιτάρια λαδι νερό μαϊντανό Μέθοδος Εκτέλεσης Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜια συνταγή για ένα πολύ νόστιμο κλασικό πιάτο που γίνεται ακόμα νοστιμότερο εφ” όσον το κρέας θα μαριναριστεί πριν μαγειρευτεί. Μοσχαράκι με μανιτάρια. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 14/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με μανιτάρια και γραβιέρα Μια υπέροχη συνταγή για ένα πεντανόστιμο, χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός βοδινού 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½ ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.gr