Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
…ο λαγός και η προετοιμασία του: 1 1/2-2 κιλά λαγός (στη συνταγή 1.550 γραμμάρια) 100-150 ml ξύδι για το “καθάρισμα” του λαγού …για τη μαρινάδα: 650-750 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΠαπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι Απόλυτα γήινο πιάτο, με μεστή γεύση και άρωμα βροχής σε υγρό βουνό. Οι παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια[...]
Πηγή: pandespani.com