Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Υλικά Λεμόνια 10 τεμ χοντρόφλουδα Ζάχαρη 300 γρ Ούζο 500 ml Κανέλα 1 ξυλάκι μικρό Μοσχοκάρυδο 1 τεμ Οδηγίες Πλένουμε τα λεμόνια και με ένα μαχαίρι κόβουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την τιμή να βρεθώ σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή ξενάγηση για λίγους στα άδυτα της ποτοποιίας METAXA στην Κηφισιά. Οι περισσότεροι το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλή σας μέρα!!! Σας το είχα υποσχεθεί από χθες κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά Κουμ κουάτ 1 κιλό Ζάχαρη 750 γρ Ούζο 500 ml Κανέλα ξυλάκι 1 μικρό τεμ Νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού Οδηγίες Πλένουμε τα κουμ κουάτ , βγάζουμε τα[...]
Πηγή: chefoulis.grΜετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr20 ml χυμός lime 20 ml triple sec (π.χ. Cointreau, Grand Marnier κ.λπ.) 40 ml ούζο 2 κουτ. γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι Διαδικασία Βάζουμε σε ένα σέικερ τα[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα cocktail με αρωματικό πεπόνι και ούζο! Ασυνήθιστο ναι, αλλά πολύ γευστικό και ιδιαίτερο. Δοκίμασέ το και θα δεις πως αξίζει τον κόπο. Άσε που επιλέγοντας[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 1/2 λίτρο ούζο Ένα κιλό ζάχαρη Δύο ξυλάκια κανέλα Εκτέλεση Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της καραμέλας. Κατεβάζουμε από[...]
Πηγή: sidagi.grΕνα πεντανόστιμο λικεράκι που έμαθα απο τη μαμά μου η οποία το έφτιαχνε απο τότε που ήμουν μικρή. Δοκιμάστε το με πάγο ή χωρίς και θα καταλάβετε τι εννοώ. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυκολο και γευστικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 λίτρο ούζο 1 κιλό ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλα Σε χαμηλή φωτια ανακατευουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την είχα βρει στο hungry . Από τότε έχω πειραματιστεί με διάφορους άλλους τρόπους (με οινόπνευμα, με ρούμι, με ούζο κλπ). Δοκιμάστε και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά Πορτοκάλια 5 τεμ χοντρόφλουδα και ακέρωτα Ούζο 500 ml Ζάχαρη 200 γρ Γαρύφαλλα 4-5 τεμ Οδηγίες Πλένουμε τα πορτοκάλια, τα στεγνώνουμε και με ένα κοφτερό[...]
Πηγή: chefoulis.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.gr