Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
EKTEΛEΣH ΤΗ ΜΟΥΣ: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 100 γρ. κρέμα γάλακτος. Ετοιμάζουμε τέσσερις δόσεις δυνατό καφέ εσπρέσσο. Ρίχνουμε τον καφέ στη ζεστή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ Για την κρέμα, σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τον καφέ και την κρέμα γάλακτος και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τον καφέ και την τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε τους κρόκους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση: Αφήνουμε 10΄τα φρούτα εκτός κατάψυξης. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μπλέντερ και ομογενοποιούμε καλά και καταναλώνουμε άμεσα. Μερίδες: 3[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σε όλη την παρέα, είστε καλά; Χαθήκαμε λίγο αλλά είπαμε, λόγο καλοκαιριού και κάποιες υποχρεώσεις με ανάγκασαν να μείνω για λίγο μακριά από υπολογιστή[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grHi everybody! Κάποιοι γυρίζουν από τις διακοπές, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι δεν έφυγαν καθόλου, έτσι κι αλλιώς για τη χώρα μας το Καλοκαίρι (από καιρό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MILKSHAKE BANOFFEE Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια την μπανάνα. Βάζουμε στο μπλέντερ το παγωτό, τη μπανάνα και το γάλα. Πολτοποιούμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com