Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 αράκ, 1/4 κρέμ ντε μέντ λευκό, 1/4 περνό, 1 σταγ πίτς μπίτερ, 2 σταγ κουρακάο Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε. [...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 λεμόνι 25 γρ γρεναδίνη 50 γρ αράκ λίγη σόδα Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με 3 κερασάκια. [...]
Πηγή: sidages.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 κουτ άχνη 1 αράκ 3/4 νερό 1/2 λεμόνι Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με φέτα λεμόνι.
Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 κουτ λεμόνι 1 κουτ άχνη 1 κουτ νερό 1 αράκ Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με φρούτα εποχής. [...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 κουτ λεμόνι 1 κουτ άχνη 1 μεζούρα αράκ 1 μεζούρα καυτό νερό Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού. [...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 3/4 αράκ 2 σταγ αγγοστούρα 2 σταγ κουρακάο 3 σταγ σιρόπι ζάχαρης Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε. [...]
Πηγή: sidages.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 άρακ, 25 γρ σιρόπι ανανά + νερό Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με φέτες ανανά,φέτες λεμόνι
Μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚλαμποτέρ μαν ζεστό κοκτέιλ Υλικά 20 εκ. λίτρου κόκκινο πόρτο 10 εκ. λίτρου αράκ Ζάχαρη 1 εκ. λίτρου χυμός πράσινου λεμονιού Εκτέλεση Βάζουμε το πόρτο, το[...]
Πηγή: greekouzina.grΓκόλντεν τι ζεστό κοκτέιλ Υλικά 2 κρόκοι αβγών 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 10 εκ. λίτρου μαύρο δυνατό τσάι 5 εκ. λίτρου αράκ (σε κάβες) 1 ξυλαράκι κανέλας 10[...]
Πηγή: greekouzina.grTo Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.gr