Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Ξαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχοντας δοκιμάσει ντομάτες και πιπεριές γεμιστές διαφόρων ειδών και παρασκευαστικών προσεγγίσεων (από άκρως ρουστίκ ως μοριακές), μετά βεβαιότητας υποστηρίζω[...]
Πηγή: pandespani.comΚυδώνια με λουκάνικο και κιμά – Τα ανατολίτικα γεμιστά του χειμώνα! Οι Πέρσες και οι Τούρκοι σερβίρουν τα κυδώνια γεμιστά με κιμά και ρύζι ή πλιγούρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα φαγάκι απλό και γρήγορο, όχι πολύ γνωστό, αλλά πάρα πολύ νόστιμο. Ο συνδυασμός των σέσκουλων με την κίτρινη κολοκύθα, δίνει ένα πολύ ωραίο γευστικό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr15 παντζάρια βρασμένα 200 γρ. καρύδια ψίχα 1 ξινόμηλο τριμμένο 1 μήλο τριμμένο 200 γρ. τόνο χωρίς λάδι 2 αβγά βραστά ψιλοκομμένα 2 κρόκους αβγών[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈχει περάσει σχεδόν ένας μήνα ς από την τελευταία μου ανάρτηση και σήμερα μαζί με τις ευχές μου για ένα Καλό Φθινόπωρο και Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποιες χρονιές η γιορτή του πατέρα συνέπιπτε με του Αγίου Λεοντίου, που ήταν γιορτή του δικού μου πατέρα. Εκείνη τη μέρα μαγειρεύαμε και τα πρώτα μας[...]
Πηγή: bostanistas.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τις πατάτες 1.200 γρ. πατάτες, ολόκληρες, ακαθάριστες αλλά καλά πλυμένες ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα Για το ντιπ αρακά (περίπου 1 φλιτζ. τσαγιού ) 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΕύκολο, γρήγορο και νόστιμο φαγάκι! Υλικά για 4 μερίδες 8 μεγαλούτσικες πατάτες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες αλλά ολόκληρες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕνα νόστιμο λαδερό για οσους αγαπούν το σελινο.Κατα τη γνώμη μου ειναι ενα φαγητό που τρώγεται καλύτερα την επομένη και κρύο. Υλικά Σελινοριζες φρεσκες μαζι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 10 αγκινάρες 1 φ. καφέ ρύζι 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια 4-5 φύλλα μαρούλι 3-4 φύλλα (τα πιο τρυφερά) μαρούλι για τη γέμιση 1 μάτσο άνηθο 2 μέτριες[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ2 κολοκυθάκια 1 μελιτζάνα μικρή 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά 1 ντομάτα χωρίς τα σπόρια της κομμένη σε κύβους 2 βερίκοκα φρέσκα ψιλοκομμένα 1 μήλο σε κύβους 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr