Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Κάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλό μήνα!!! Τα φασολάκια στα καλύτερά τους. Τα βρίσκεις σε κάθε πάγκο λαϊκής, μανάβη της γειτονιάς ακόμα και σε μερικά μάρκετ. Φρέσκα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grTα φύτρα της ενέργειας ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Tα φύτρα είναι βλαστοί που βγαίνουν από διάφορους καρπούς και εμπλουτίζουν τη διατροφή σας με πολλά θρεπτικά[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη. Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτα-κρεμμύδι στο φούρνο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή είναι μια αυθεντική συνταγή από τη Χίο, την οποία βρήκα στο βιβλίο "Όλη η Ελλάδα στο πιάτο σας!" στο τεύχος Λαδερά-Νηστίσιμα των εκδόσεων[...]
Πηγή: cookpad.com/gr23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο[...]
Πηγή: zannetcooks.com