Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Το νόστιμο συνοδευτικό σε υγιεινή εκδοχή και σε μισή ώρα πάνω κάτω! Πουρές λέει το λεξικό ότι είναι έδεσμα από πολτοποιημένα λαχανικά ή φρούτα ή όσπρια. Η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ Πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ περίοδος της Σαρακοστής, αλλά και κάθε άλλη νηστεία, δεν θα πρέπει να μας δυσανασχετεί, τουλάχιστον σε θέματα διατροφής. Υπάρχουν πολλές νόστιμες κι[...]
Πηγή: e-sofia.grΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνήκουν στα κηπευτικά που τρώγονται με χίλιους τρόπους: από ωμά ως και συνδυασμένα με κάθε είδους γέμιση, όπως τυρί, λαχανικά, κιμά, ζυμαρικά... Μπορεί το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr40 ml ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας λεμόνι 1/2 κουτ. σούπας μέλι 150 γρ. φέτα της αρεσκείας μας 75 ml γάλα φρέσκο 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από ακέρωτο και κατά[...]
Πηγή: gastronomos.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grKολοκυθάκια γεμιστά με κιμά! Μερίδες: 5 Xρόνος: 80' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Μέτρια ΥΛΙΚΑ 10 κολοκυθάκια διαλεγμένα για γέμισμα ΓΕΜΙΣΜΑ 400 γραμ.κιμάς 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τους ωραιότερους συνδυασμούς υλικών! Ιδανικό για τη νηστεία των Χριστουγέννων που αρχίζει αύριο! Η γεύση και η μυρωδιά του μάραθου είναι συνδεδεμένη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr450 γρ. κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά (αφαιρώ τα σπέρματα) 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 2/3 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com