Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Αγκινάρες τηγανιτές με κουρκούτ Υλικά 3-4 τρυφερές αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά λάδι ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ: 2 αυγά 1½ μπίρα 2 κ.σ. τριμμένο[...]
Πηγή: greekouzina.grΜοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο, μία συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : ??[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΝοστιμότατη ,είτε την φας σκέτη , είτε γεμιστή όπως την έκανα σήμερα , που δεν είχα όρεξη για φαγητό, αλλά για κάτι πιο ελαφρύ... Υλικά 15 γρ, φρέσκια μαγιά ,[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά συνταγής 700 γρ. μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε φέτες 500 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες 200 γρ. τυρί κρέμα 500 ml γάλα ½ φλιτζάνι αλεύρι 200 γρ. ανάμεικτα[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα από τα ευγενέστερα λαχανικά με διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της συνταγής της γεμάτης γεύση, που παρουσιάζεται με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ νόστιμο πιάτο, που οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει ή φτιάξει. Στο πιάτο αυτό προσθέτω πολλά μυρωδικά,κυρίως μπόλικο άνηθο, τα οποία νομίζω κάνουν την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.gr1½ κιλό μέτριες πατάτες,κατά προτίμηση βιολογικές, καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΟι μελιτζάνες σαβόρο ή σαβόρι, είναι ένα εξαιρετικό, καλοκαιρινό φαγάκι, που το φτιάχνουνε κυρίως στην Ηλεία. Το έφαγα πρώτη φορά όταν ήμουμα παιδί, στο σπίτι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. πένες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό 1 βαζάκι των 200 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές, στραγγισμένες και κομμένες 1 κονσέρβα των 180 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΤα νηστίσιμα «ψαράκια» ! Αρισμαρί και ξύδι για διαφορετικές τηγανητές μελιτζάνες! Τέλη της δεκαετίας του 1960 σε ένα κεφαλοχώρι με γυμνάσιο. Οι άθλιες[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr5 ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ 2 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 2 Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ 30 ΓΡ ΧΑΛΟΥΜΙ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΟΛΑΤΑ: ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝ, ΔΥΟΣΜΟ,[...]
Πηγή: akispetretzikis.com