Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑλμυρά μαντιλάκια γεμιστά, με κρέμα τυριών, σε υπέροχο αρωματικό τραγανό φύλλο. Μια δικιά μου συνταγή δημοσιευμένη αποκλειστικά στο sintagespanos. Η συνταγή[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΥλικά για 12 μπέιγκελς: 4 1/4 κούπες ή περίπου 530 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξερή μαγιά 1 1/2 κούπα ζεστό νερό (όχι καυτό!) 3 κ.σ. ζάχαρη 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4 + 1/2 φλ. αλεύρι 1 κύβο ξερή μαγιά 25 γρ. ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 αβγό λίγο σουσάμι ή[...]
Πηγή: argiro.gr26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑ-πί-θα-να!!!!!! Αφράτα μα και τραγανά, μυρωδάτα, πεντανόστιμα! Συνοδεύουν τα λαδερά μας αλλά τρώγονται κάθε ώρα και στιγμή σαν ένα νόστιμο και χορταστικό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις προάλλες με κάλεσε η Αριάδνη σε παιχνιδάκι που αφορούσε το μενού της εβδομάδας, δηλαδή τι μαγείρεψα την προηγούμενη εβδομάδα είτε ως κόρη είτε ως μαμά. Ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο οδοιπορικό στην Ήπειρο ήταν όμορφο και γεμάτο εικόνες για όλους μας. Όμως ωφείλω να γράψω και μια συνταγή από κείνα τα μέρη, για να τα τιμήσουμε όπως τους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Να αρχίσει όμορφα με ζεστά, αφράτα και ροδοψημένα ψωμάκια, με μια υπέροχη, τραγανή κρούστα λαδιού και γεμισμένα με πικάντικη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com