Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Πολλές φορές χρησιμοποιούμε σαν συνοδευτικό σε διάφορα φαγητά, έναν κλασικό πουρέ πατάτας με γάλα. Σήμερα εμείς παρουσιάζουμε έναν διαφορετικό αρωματικό πουρέ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕίναι φαγητό παραδοσιακό. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με κυριακάτικο τραπέζι, μεσημεριανό. Έχει κάτι απ' τα πάλαι ποτέ «πλούσια» εδέσματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ : ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ Μόλις περάσει το Πάσχα και ενώ το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, γίνεται και ο ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝομίζω ότι μόλις έκανα το λάθος του εκνευριστικού ξένου. Εκείνου του ξένου που έρχεται στο μαγαζί και ζητάει "τζάτζικος" και περιμένει να του το φέρεις με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr...ή όπως λέγεται στα αραβικά: Tajine ad-dajaj w al-batata w al-jelbana...! Εδώ έχουμε μία παραδοσιακή συνταγή με κοτόπουλο στο τατζίν από το Μαρόκο που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού (εναλλακτικά, νάτσος) 360 γρ. κόκκινο μαρούλι (λέγεται και «φύλλα βαλανιδιάς») 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠώς να το κάνουμε; Η κουζίνα της Ινδίας μας έχει κερδίσει πραγματικά. Ο πλούτος των γεύσεων και η ποικιλία των αρωμάτων της είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά 500 γρ. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα 100 γρ. φέτα 1/2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος 5 φύλλα ζελατίνας 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το λευκό τμήμα) 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 700 γρ. φρέσκα κουκιά (χρειάζονται 400-500 γρ., καθαρισμένα) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες 4 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο 4 σκ. σκόρδο σε φετάκια 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 μικρές μελιτζάνες 4 κουταλίες της σούπας καβουρδισμένα φιστίκια 4 κουταλάκια του γλυκού ξίδι από ρύζι 4 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Γέμιση 2 ψιλοκομμ. κρεμμύδια ξερά που τα σοτάρω με λίγο λάδι, όπου προσθέτω κατόπιν : 300 γραμ. κιμά χοιρινό. Τον σοτάρω με τα προηγούμενα , και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 6-8 ατομα 8 μεγάλες ντομάτες για γεμιστά 8 κουταλιές σούπας φακές 8 κουταλιές σούπας ρύζι 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μικρό ψιλοκομμένο πράσο 2 κλαδιά[...]
Πηγή: sidagi.grΟι αγκινάρες είναι ένα λαχανικό που έχει φανατικούς φίλους, αλλά και άλλους οι οποίοι δεν τις προτιμούν. Η αλήθεια είναι ότι η γεύση τους είναι κάπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε τουρλού, αλλά και με κρέας στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr