Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν τρώω ΠΟΤΕ γεμιστά το χειμώνα. Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, και μόνο καλοκαιρινό! Θα βάλεις στο ταψάκι τις ντοματούλες, τις[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr50 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο αρακά 100 ml. ζωμό κοτόπουλου 5 γρ. ζάχαρη 175 ml. ξηρό λευκό κρασί 350 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook425 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα,στραγγισμένες ή κατεψυγμένες 375 γρ. μακαρόνια βρασμένα σε αλατισμένο βραστό νερό 1 κομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό την περασμένη εβδομάδα βλέπουμε κάθε βράδυ ποδόσφαιρο. Έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω μπάλες ποδοσφαίρου στον ύπνο μου, δεν σας κάνω πλάκα. Όχι, ο Σ δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΛαχταριστές μελιτζάνες για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός Δυσκολίας : ✬[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα από τα ευγενέστερα λαχανικά με διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της συνταγής της γεμάτης γεύση, που παρουσιάζεται με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1½ ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr