Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αγκινάρες με νόστιμη γέμιση...απολαυστικό σαν κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ανοίγεις το μπλογκ μου και πέφτεις πάνω σε αρακά. Σκέτο. Αρακά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, χωρίς κρέας, χωρίς γλυκόξινες σάλτσες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό καθαρισμένο αρακά (μπιζέλι), 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένo σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 μεγάλη γλυκοπατάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ιδέα για την συνταγή αυτή είναι βασισμένη στα περίφημα Σικελικά κανόλι, που ως επί το πλείστον είναι γλυκά. Η συνταγή αυτή ήταν μία από τις συμμετοχές μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟδηγίες: 1. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε 30' να φύγουν τα υγρά. Μετά τις τηγανίζουμε και τις τοποθετούμε σε[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΒρήκαμε στον πάγκο της λαϊκής ολόφρεσκο αρακά και εμπνευστήκαμε ένα αρωματικό και γευστικό φαγητό! Δοκίμασέ το και εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html600 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1 κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο 1 μεγάλο πράσο (το λευκό μέρος), σε μεσαίου πάχους ροδέλες 1 μεγάλο καρότο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.gr250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.gr