Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Μυστικά, τι, πως και γιατί για τέλεια ζυμαρικά Αν και τα πιάτα με ζυμαρικά καταναλώνονται με ενθουσιασμό από μεγάλο μέρος του πλανήτη, συχνά δεν είναι ούτε[...]
Πηγή: pandespani.comΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Ιταλία, που θεωρείται πατρίδα των ζυμαρικών, σχεδόν κάθε περιοχή έχει τη δική της πρόταση σε γεμιστά ζυμαρικά με διαφορετικό τύπο της ζύμης, σχήματος και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grDumplings (ντάμπλινγκ) που τα λες και πιτάκια, κροκετάκια, μπουρεκάκια, μπουλέτες, πουγκάκια, μπαλάκια ή μαντηλάκια γεμιστά (με ό,τι τραβάει η όρεξή σου), τα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔείτε το επεισόδιο: food.pathfinder.gr Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ήταν finalist στο τελικό του πρώτου τηλεδιαγωνισμού Top Chef στην Ελλάδα το 2010. Τον συναντήσαμε[...]
Αν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr