Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Είναι μια πανεύκολη συνταγή, αρκετά γρήγορη και είναι ειδική για όλους όσους δεν είναι και ιδιαίτερα λάτρεις των λαχανικών. Κρύβει μέσα της αρκετές νοτιμιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 500 γρ. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα 100 γρ. φέτα 1/2 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος 5 φύλλα ζελατίνας 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το λευκό τμήμα) 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού (εναλλακτικά, νάτσος) 360 γρ. κόκκινο μαρούλι (λέγεται και «φύλλα βαλανιδιάς») 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr