Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά: Για τη ζύμη πίτσας: 3 -3 ½ αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 φλυτζανάκι νερό χλιαρό 1 κουταλάκι αλάτι ½ κουταλάκι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι Για τη[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίχα σκοπό να ανεβάσω ένα ποστ καινούριο πριν έρθουν οι γιορτές αλλά δεν το πρόλαβα. Δεν πειράζει όμως είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι να φτιάξετε από τις[...]
Πηγή: foodjunkie.euΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜια αφράτη ζύμη πίτσας με μια διαφορετική γέμιση που θα κάνει θραύση. Ο συνδυασμός λιαστής ντομάτας με αγκινάρα θα σας ενθουσιάσει! Υλικά Για τη ζύμη: 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 3-4 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους του 1½ εκ., αλάτι χοντρό, 1 μικρή κονσέρβα (50 γρ. περίπου) φιλετάκια αντσούγιας, 5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.gr